Niken Salindry - WIRANG

WIRANG - Niken Salindry Lirik / Sah jam sewelas bengi aku mbok tinggalno / Mbok tolak tanpo sebab sing pasti / Nglarani / Aku kadung sayang kadung gadang-gadang / Lungomu dadi traumaku / Ngenemen kisah bujangku /

Niken Salindry - WIRANG
WIRANG - Niken Salindry Lirik :



Sah jam sewelas bengi aku mbok tinggalno
Mbok tolak tanpo sebab sing pasti
Nglarani

Aku kadung sayang kadung gadang-gadang
Lungomu dadi traumaku
Ngenemen kisah bujangku

Ademe angin wengi teko
Ngancani aku kelangan konco crito

Sync Lyrics
Syncing Lyrics and translations from the musical world in all languages



Jane namung masalah tresno tapi kok yo loro

Yen akhire wirang ben wirang pisan
Yen akhire loro ben loro tenan
Opo wong tulus wis garise ngene
Slalu ngancani ilang endinge

Tresnoku koyo bonsai anting putri
Mbok sirami rino lan wengi
Masio elok endah di sawangi
Tapi dipekso ra iso gedhi

Hoo.. Sabar ati
Sabar ngadepi
Nandure kembang tukul wirang

Yongalah tenan
Nandes e tenan
We nganggep aku sewates koncomu

Iki namung masalah tresno tapi kok yo loro