Shinta Arsinta - Kisinan 2

Kisinan 2 - Shinta Arsinta Lyrics / Kisinan 2 : Lirik / / Atine sopo seng kuat / yen mung dadi ladang curhat / hari hari rasane kecewa berat / / Sopo wong sing ora mangkel / rasane koyo di serkel

Shinta Arsinta - Kisinan 2
Kisinan 2 - Shinta Arsinta Lyrics

Kisinan 2 : Lirik

Atine sopo seng kuat
yen mung dadi ladang curhat
hari hari rasane kecewa berat

Sopo wong sing ora mangkel
rasane koyo di serkel
sirah mumet atine kecewa dobel

Sync Lyrics
Syncing Lyrics and translations from the musical world in all languages


Bridge :

Koyo koyo nduweni
wes kadung sepenuh hati
jebule mung baleni
kisinan terulang lagi

Reff :

Bola bali nggo dolanan
Bola bali wes kapusan
Janji manis naliko awal pacaran

Dadi badut tak lakoni
Dadi payung wes ngalami
Kadung elos ora mikir cinta tak pasrahke gusti